18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Crna Gora koja se gradi na lažnim temeljima i na lažnoj vjeri ne može imati budućnost

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Aurelio

Lazan si ti pope. Lazno je sve sto zboris, lazne su tvoje kletve bacene na ovaj narod, lazan si ti mitropolit i lazna ti je nova godina!!

Liberal

Ovo gove.. nikako da shvati da se Crna Gora 2006 vratila sebi.

Giro D'Shabo

Veliš... Rusija se vratila sama sebi... moguće da je tako Riki, ja to ne znam, ali znam da si ti otišao tako daleko od sebe i svojih korijena da se više i ne śećaš što si bio kad te je otac kao malog za uši vodio u Beogradsku patrijaršiju đe su te baždarili na mržnju prema svojoj majci, Crnoj Gori..

Vera

Glasno, glasnije jedini koji sme! Bravo!

Darko

Kaži Risto da se i Kosovo vratilo sebi. A vratiće se i Crna Gora sebi i onome što je imala prije okupacije 1918. Eto, državu smo već vratili. A i crkvu ćemo

Manda

Crna Gora ima snažan korijen, i stoji kao hrast na koji se nakalemilo i Stpstvo-pravoslavlje i Muhamedanstvo, i Hrvatstvo-Katoličanstvo. Za sve ima mjesta na ovom snažnom stablu. Nikakav i ničiji parazitski bršljan pa ni Amfilohijev neće ugroziti Crnogorski hrast.

Mrkoje

Prvo se Risto pomiri sa samim sobom. Kada to satansko a dominantno izađe iz tebe, ako je to uopšte moguće, onda možeš pričati o pomirenju među braćom.

Cg-Mne

E Risto, Risto, sve sto porucujes drugima vazi za tebe! Oslobodi se prvo ti " lazi, prevara, obmana"... Hramove gradis ti svuda po Crnoj Gori-tvoje zaduzbine- a sa cijim parama?! Crnogorskim, narodnim Risto, samo se pitam dokad?! Nema odje prave drzave pa mozes raditi sto ti je volja.

crnogorac

@Cg-Mne,Sa narodnim radi i treba da radi da se nevjernici kao ti vrate vjeri

Giro D'Shabo

@crnogorac, Tebi kao odnarođenom Crnogorcu alijas posrbici treba reći da Amfilohije nije osoba vjere već raskola i podjela.On ne priznaje CG osim kao dio Vel Srbije, on Crnogorce piše malim slovom, on crnogorsku istoriju naziva srpskom.On śedi na hoklici pored trona Svetog Petra i kune. On nije moj.

Katunjanin

Ti i takvi kao Ti i Tvoji istomisljenici unisstili ste i opoganili jedan od najljepsih primjera ljudskog i vjerskog medju sklada izmedju razlicitih vjera i konfesija i pokazali da sa Vama nikakva iskrena i postena zajednica nemoze biti sigurna i iskrena .I dje je tu Bog i vjera i uzajamno uvazavanje i postovanje ?

mr

Da li je u Cnoj Gori kralja Nikole, koju Risto Radović kao priznaje, postajao pop Maca ispod čijeg noža, preklanog vrata, su ostajale žene, djeca, muškarci, a od kojeg se, i njemu sličnih, nikad nije ogradio... Da li su postojali popovi koji su đecu napastvovali, da li... A on ni riječ da prozbori..

dr

Crna Gora sa njim, u bilo kojoj ulozi, je zemlja bez buducnosti... U pravu je, jer je on personifikacija svega laznog u Crnoj Gori... Od vjere do nacije !!!