12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

EKSKLUZIVNO: Nekoliko dokumenata o borcima Za Pravo, Čast, Slobodu i Nezavisnost Crne Gore (4)

Autor: Antena M

  • viber

GRAĐANSKI

Zarad ovakvoga ponašanja-zafalnosti i užasnijeh zločinah koje počinješe nad Crnogorcima - SVE im ("tamo njima"), da Bog da jaki - prokleto bilo po 100 putah!!!

Somun

Hvala Anteni M. na ovakvim sadržajima,da se učimo i naučimo kako se čuva i brani država,uh palo mi je kako smo napali Skadar, i mi smo imali tedencije osvajanja,a braća jedno u lice a drugo iza leđa,mislim na srbijance.

Goran

molim vas, dajte još nastavaka o ovoj temi, fasciniraju ovi podaci, pa to je nevjerovatno da o tome jedva po nešto znamo... da drugi narodi imaju ovakve heroje i ljudske veličine o njima bi snimljeno gomila filmova, serija, dok. flimova....

Принц Павле

@Goran, Свака новостворена нација мора да има своју историју, која ће бити испричана у лепим причицама. Па тако и монтенегрини. Што више причица, то ће бити убедљивије.

Princ Pavle

@Somun, Vaša braća nisu Srbi već svi oni drugi, ostali....

Jelena

Hvala im, još jednom Vjecna im slava , gdje god da počivaju! Dajte još , istine o odbrani i časti Crnogoraca i Stvaranju Nezavisne Crne Gore!

Anonimus

@Принц Павле, vi ste vašu priču o Nemanjićima morali malo da 'dosolite' sa nekoliko nepostojećih likova - Raška i ona dva junaka Adam i Bogdan. Ali ono najslaďje, kad se Sava zamonašio pod svojom ikonom. Priceless...

giro d shabo

@Принц Павле, crnogorci imaju istoriju dijametralno suprotnu servijanskoj. vasa je minhauzenska sa markom kraljevicem kao najvecim junakom a ustvari turskim slugom… sa nemanjicima koji nijesu servi… sa sindjelicem koji u pijanstvu grijeskom mina turke i ocem vam nacije cosicem, kalemarem po vokaciji

flamantes

@Принц Павле, Paša, Crnogorci imaju svoju istioriju koju im niko nije pisao, kao što su vašu vama izmislili Austrijanci, od prvog do posljednjeg slova.

Jakša

Ima li i jedan musliman da je poginuo u borbi za slobodu čast i dostojanstvo CG. Pošto su oni zajedno sa R. Krivokapićem pobornici ustavnog patriotizma očekujem da neko navede stotine ako ne i hiljade ljudi islamske vjeroispovijedi da su postradali u ovoj epopeji crnogorskoj.

Zelenaš

@GRAĐANSKI, pa i jes im prokleto, vidiš li da im se sve veće, cijeli svijet ih očima ne može viđet, a mene se čini ako im opet dođe stani- pani da ćemo mi ludi bit uz njih.

Danko

Dusa me boli od ovih stvari, a potomci otpada koji nam ovo napravi i dalje rominjaju i rovare po Crnoj Gori! E Milo, Milo sto dozvoljavas! Pa valjda ti je dosta para!